Bruidsreportage Den Haag: Frank en Diana

 

In Den Haag was ik al een tijdje niet meer geweest voor een bruidsreportage. Terwijl dat toch wel een prachtige stad is met veel mogelijkheden. Frank en Diana vroegen mij hun bruidsreportage te fotograferen op hun trouwdatum: 2 oktober 2015. En wat voor een dag was dat! Prachtig weer, leuke mensen en heerlijke locaties. Want een terras in Kijkduin met een heerlijke zonsondergang in oktober is toch om van te genieten! En genieten dat deden ze.

Na de ontmoeting in het winkelcentrum vertrokken we naar het oude stadhuis van Den Haag. Een prachtig historisch pand met de bekende ooievaar boven de deur. Daar vond het burgerlijk huwelijk plaats in een prachtige trouwzaal. Na de ceremonie was het tijd voor de familiefoto’s om vervolgens lopend met het hele gezelschap naar ’t Goude Hoofd te vertrekken voor een heerlijke lunch. De terrassen zaten overvol; er was een mooie plek binnen afgesproken.

Vervolgens reden we met de Rolls Royce naar de Antoniusabt voor de kerkelijke inzegening. Toen ik daar binnen liep, keek ik mijn ogen uit. Wat een prachtige abt! En groot! De ceremonie werd muzikaal begeleid door een koor. Het was een mooie, warme dienst.

Het bruidspaar had voor de fotoshoot de tramremise geregeld. Ondanks het mooie weer een binnenlocatie. Tussen en in de oude historische trams heb ik prachtige foto’s kunnen maken en er was zelfs even tijd om een drankje te doen, wat ons door de begeleider van de locatie werd aangeboden.

De laatste locatie voor deze dag was strandclub Tios in Kijkduin. Daar was het heerlijk toeven op het terras met een drankje. De bruidstaart werd aangesneden en er werd getoost. De gasten genoten er zichtbaar van en het bruidspaar niet op de laatste plaats.

 

Visagie & Hairstyling: Ilse Beauty
Bloemen: ’t Bolletje
Auto: 123Trouwauto
Bruidstaart: Perfect Pastery
Trouwjurk: Sweetheart
Trouwpak: Oger
Locatie: Strandclub Tios

 

Laat een reactie achter