Bruidsreportage Vlaardingen: Michiel en Saskia

 

Michiel en Saskia: een paar apart. Dat kun je gerust stellen. Die twee zijn zo heerlijk zichzelf, dat je als bruidsfotograaf wel wat van ze kan verwachten. Zo hing Michiel ondersteboven in de touwen tijdens de fotoshoot en wilden hij en zijn beste vriend zoenend op de foto. Om maar wat te noemen!

De bruidsreportage begon bij het ouderlijk huis van Michiel. Daar waren de dames allemaal naar de kapper en de mannen bezig met de laatste hand aan de kleding. Tussendoor werd het bruidsboeket afgeleverd en de trouwauto versierd. De manchetknopen van Michiel, dat zijn wel hele bijzondere! Gekocht in Londen tijdens een vakantie en zo mooi gemaakt, deze mini uurwerkjes.

Bij bruid Saskia, was de visagiste & haarstyliste bezig om de laatste hand te leggen aan de make-up en het kapsel. De ouders van Saskia waren ook aanwezig en dat was erg gezellig. Toen het de tijd ervoor was, kroop Saskia in haar prachtige jurk en de fascinator vastgezet in het haar. Het plaatje was compleet: laat die bruidegom maar komen!

Ondertussen waren de daggasten gearriveerd en deze stonden buiten op de stoep te wachten op de komst van Michiel. Die reed mooi op tijd de straat in en was best gespannen om zijn bruid te gaan zien. Het moment was prachtig en Michiel en Saskia genoten hier duidelijk van. Ze konden hun ogen niet van elkaar af houden. Na alle gasten welkom te hebben geheten, vertrok het gezelschap weer naar binnen voor een heerlijke lunch en kon de kleinste van het gezelschap nog even een tukkie doen.

Het plein bij het stadhuis van Vlaardingen vulde zich met mensen, in afwachting van de komst van het bruidspaar. De trouwambtenaar en bode stonden hen al op te wachten in de deur van het stadhuis. Het zwaaimoment bovenaan het bordes was iets waar Michiel en Saskia al een tijdje naar uitkeken: dat was echt een “must” voor de foto’s. Nadat Michiel en Saskia samen de trouwzaal betraden, nam de trouwambtenaar het woord en heette zij de gasten welkom. De ceremonie was een heerlijk relaxte, waarbij de ringen over de grond rolden en het ja-woord luid en duidelijk klonk. In Vlaardingen til je na de ceremonie de bruid over de eeuwenoude drempel. In de hal werden de felicitaties gewisseld en kon iedereen daarna naar buiten, waar ze het bruidspaar opwachtten met bellenblaas. Bij het wegrijden waren de lege blikken achter aan de auto duidelijk hoorbaar in de stad.

Voor de fotoshoot koos dit bruidspaar het centrum van Vlaardingen en het Oranjepark. Al wandelend door de binnenstad waren de foto’s spontaan en hebben we ontzettend veel lol gehad. En wat hadden ze het getroffen met het prachtige weer! Want na de fotoshoot vertrokken we naar De Vreemde Vogel, ook in Vlaardingen. Een locatie die wij nog niet kenden, maar die o zo leuk is! Zo kun je er overnachten in een vliegtuig, een caravan op een paal of een levensgroot vogelhuisje! Daarnaast kun je er natuurlijk ook heerlijk eten en feesten! En dat feest, zo hebben wij ons laten vertellen, was tot in de late uurtjes…..

Visagie & haarstyling: Ilse Beauty
Locatie: De Vreemde Vogel
Bloemen: Roosemarijn
Bruidstaart: DIY
Trouwjurk: Weddings Ladybird
Trouwpak: Diya
Trouwvervoer: eigen auto

Laat een reactie achter