Raymond kennen wij al heel lang. En ook het gezin waar hij uit komt. Zijn vader en zussen doen, net als wij, vrijwilligerswerk. Linda kennen wij nog niet zo lang. Linda komt van Texel. Al deze ingrediënten maken de trouwdag van Raymond en Linda op 6 september 2013 zo ontzettend bijzonder! Het begon voor ons al op donderdag 5 september op Texel. Want als je om 07.00 uur al moet beginnen met fotograferen, kun je je het niet veroorloven om de eerste boot naar Texel te missen. Dus, bedachten wij, dan gaan we er de dag ervoor al naar Texel. En wat een juiste keus was dat! We hebben genoten van de terrasjes, het heerlijke weer en de sfeer. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen!
Zoals gezegd, om 07.00 uur stonden wij voor kamerdeur 302 van hetzelfde hotel als waar wij de nacht door hadden gebracht. Raymond was zich net aan het scheren. Al gauw kwamen zijn zussen de boel inspecteren (vooral het ontbijtpakket!) en Raymond helpen met aankleden. De zon kwam prachtig op toen we naar Den Burg reden, waar Linda in haar ouderlijk huis in de make-up werd gezet en verder voorbereidingen werden getroffen. We werden er hartelijk ontvangen. Toch een beetje gespannen arriveerde Raymond in een prachtige Porsche met het bruidsboeket om Linda op te halen voor de fotoshoot op Texel. Beide waren aangenaam verrast toen ze elkaar in trouwkleding zagen. Een prachtig moment. De ochtendzon zorgde voor een prachtig decor in het Noorden van het eiland, vlakbij de vuurtoren. De plechtigheid in het moderne gemeentehuis van Den Burg werd geleid door voormalig NOS-nieuwslezeres Noortje Roll, een ontzettend lieve dame die heerlijk in haar eigen bewoording de plechtigheid volbracht. Nadat de akte was getekend en de felicitaties waren gedaan, hebben we nog een groepsfoto gemaakt waar de opa en oma van Linda ook nog bij waren. Tijd om te vertrekken naar de veerboot, richting Dordrecht. Helaas was het waar: hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt. We hebben de tijd voor de fotoshoot daar helaas niet vol mogen maken. Een pittige regenbui bracht roet in het eten. Over eten gesproken: het diner dat plaats vond in Hotel Ara in Zwijndrecht werd afgesloten met een prachtige bruidstaart. Nog even tijd om op te frissen en daar kwam de bus al aanrijden voor het vertrek naar het Kijfhoekkerkje in Zwijndrecht. De kerkdienst was warm en prettig en heel romantisch in dit kerkje. Met lampionnen werd het pad naar buiten afgezet toen Raymond en Linda weer naar buiten kwamen.

Showing 2 comments
 • Raymond en Linda van Dijk
  Beantwoorden

  Wow, wat een bijzondere dag was onze trouwdag. 6 september, een dag die ons leven in een nieuwe fase heeft gebracht. We kijken terug op een mooie, warme dag met familie, vrienden en ieder die daarbij aanwezig was.
  De bruidstaart, de kerkdienst, Texel, alle potten pindakaas… alle elementen zijn vastgelegd wat maakt dat deze foto’s uniek zijn.
  De sneakpreview ziet er mooi en veel belovend uit. We zijn benieuwd naar ons eindresultaat.

  Rika en Dik…, super bedankt dat jullie hebben willen bijdragen aan deze fantastische dag!

pingbacks / trackbacks

Laat een reactie achter