Frank en Evelijne trouwden op 30 augustus 2013 in het Heerenhuys in Rotterdam. Het was een prachtige dag die begon in de NewYork Barbershop bij Hotel New York op de kop van Zuid in Rotterdam. Frank, zijn vader en beide getuigen lieten zich eens ambachtelijk scheren in deze prachte barbershop. Ik keek echt mijn ogen uit! Bij Evelijne thuis was het een gezellige, gezonde spanning waarbij een tip aan de moeder van Evelijne om de achterkant van de trouwjurk netjes dicht te maken erg welkom was. De ontmoeting tussen Frank en Evelijne was ontroerend. Deze mensen zijn echt voor elkaar bestemd! Na een heerlijke lunch vertrokken we (ik met de zus van de bruid in mijn Suzuki en het bruidspaar in een prachte Rolls Royce uit 1965) naar het park bij de Euromast voor de fotoshoot. Na dit park zijn we ook nog naar de kop van Zuid en het kantoor van de vader van Frank geweest waarvandaan je een prachtig uitzicht over Rotterdam hebt. Ondertussen was het hoog tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Daar stonden de daggasten al te wachten in een heerlijk zonnetje. De plechtigheid was erg emotioneel en warm. Het was een genot om 2 mensen te zien die zo voor elkaar hebben gekozen en van elkaar houden. Zowel de moeder van Evelijne als de moeder van Frank hielden mooie toespraken en ook het zusje van Evelijne had haar speech goed voorbereid. Na de plechtigheid vertrok iedereen naar buiten om een toost uit te brengen op dit jonge geluk. Frank en Evelijne sneden de bruidstaart aan en genoten van het gezelschap dat zich heerlijk buiten voor het Heerenhuys had verplaatst. Dit ging vloeiend over naar de receptie voor een gezellig praatje en een lief gebaar. Nadat de familiefoto’s waren gemaakt bij het water van dit prachtige park, was het hoog tijd voor het diner.

Showing 2 comments
 • Evelijne & Frank
  Beantwoorden

  Wat een fantastische dag hebben wij gehad afgelopen vrijdag! En wat een onwijs mooie sneak preview staat er al op de website. We kunnen niet wachten om de definitieve reportage te mogen ontvangen :)!

  Wij vinden het ontzettend fijn dat jij de mooiste dag van ons leven hebt vastgelegd. Naast een zeer professioneel fotografe ben je ook een heel leuke en lieve vrouw om er bij te hebben!

  Heel erg bedankt!

 • John de Jong
  Beantwoorden

  Indrukwekkende sneak preview die een prachtige emotionele dag heel mooi weergeeft. Knap hoe je de sfeer van de dag in een paar beelden weet te vangen.
  Je zou er allemaal bij geweest willen zijn! (Gelukkig waren we dat ook

Laat een reactie achter