Bruidsreportage Wassenaar

 

Merel en Maurice hadden mij benaderd via het contactformulier en ons eerste contact verliep ook via email. Zo hebben zij mij ook geboekt. Zonder persoonlijk gesprek. Dat maakte mij erg nieuwsgierig naar wie en wat zij zijn. Een afspraak volgde en er was vrijwel direct een klik. Wat een ontzettend leuk stel!
De bruiloftsdag van Merel en Maurice begon in het prachtige Scheveningen. Vrijwel aan de boulevard ontmoette ik daar de ceremoniemeesters en werd ik naar het appartement van Merel en Maurice gebracht. Daar trof ik een (zoals altijd) vrolijke Merel, al helemaal klaar met make-up, haar en jurk. En wat was ze mooi!
Ondertussen arriveerden ook de daggasten en werden camera’s geïnstalleerd door ceremoniemeester Luuk, om de ontmoeting, die zometeen plaats zou vinden, op film vast te leggen. Keurig op tijd zagen we vanaf het balkon de Porsche de parkeerplaats oprijden en al snel drukte  Maurice boven bij het appartement op de deurbel. De ontmoeting kon beginnen! Wachtend in de woonkamer zag ik een licht gespannen Maurice ontroerd toen hij zijn mooi Merel zag verschijnen. Wat een mooi stel die twee zo bij elkaar! Ook de daggasten genoten van dit schouwspel en er werden volop foto’s gemaakt met camera’s en mobiele telefoons.
Na de lunch vertrokken we naar Raadhuis De Paauw in Wassenaar. Genietend van het mooie weer en vooral van elkaar hebben we op het prachtige landgoed een fotoshoot gedaan.
De rest van de gasten arriveerden keurig op tijd, dus ook de plechtigheid in het Raadhuis kon mooi op tijd beginnen. Een heerlijk relaxte plechtigheid, waarbij menig traan werd weggepinkt, de speeches persoonlijk en oprecht waren en iedereen besefte welk belangrijk moment zich daar voltrok. De felicitaties waren hartelijk en de ontlading was groot toen Merel en Maurice over de rode loper en de trappen Raadhuis De Paauw verlieten. Niet zonder bestrooid te worden met honderden rozenblaadjes die de gasten over hen uitstrooiden.

Comments
  • Els van Ginkel
    Beantwoorden

    Weer een fantastische reportage, zoals we van Rocon Bruidsfotografie gewend zijn

Laat een reactie achter