Bruidsreportage Ridderkerk: Matthijs & Larisa

 

14 juni 2014. Een prachtige datum, een prachtige dag. Een perfecte dag voor een huwelijk! Matthijs en Larisa gaven die dag elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van Ridderkerk. Vooraf had Larisa al aangegeven heel graag pioenrozen in haar trouwboeket te willen. Dat het een romantische bruidsreportage zou worden, werd al gauw duidelijk toen we, nadat Matthijs Larisa had opgehaald en zwaar onder de indruk was van haar als bruid, richting het Huys ten Donck reden. Beiden hebben genoten van de fotoshoot en van elkaar. Het was dan ook heerlijk in het zonnetje.
Toen het tijd werd om te trouwen, vertrokken we naar het gemeentehuis in Ridderkerk waar trouwambtenaar Marry het huwelijk heeft voltrokken. Er waren veel belangstellenden en zo’n volle zaal oogt toch altijd gezelliger dan een halfvolle. Het was een warme, mooie plechtigheid waarbij ook menigeen een traan niet binnen kon houden.
Voor de groepsfoto had het bruidspaar bedacht, laten we ballonnen op en dat zag er ook heel feestelijk uit. De familiefoto’s en deel 2 van de fotoshoot vond plaats bij de Zorgboerderij in Rhoon. Een oase van rust en zo leuk, want het heeft ook een landwinkel waar je allerlei producten direct van het land kunt kopen en zelfs een pluktuin vol aardbeien en veldbloemen. De dag werd verder afgesloten met een buffet, bruidstaart en een knalfeest.

Showing 6 comments
 • Ineke van der Ent
  Beantwoorden

  Wát een mooie foto’s !! Ik heb weer zó moeten huilen….

 • Anja Duncker
  Beantwoorden

  Mooie heel speciale dag, wat een prachtig bruidspaar heel mooie foto’s.

 • Arie van Noordt
  Beantwoorden

  Zien er super uit.

 • Larisa Blok-van Den Berg
  Beantwoorden

  Schitterend Rika Conradi!! Kan nu helemaal niet meer wachten tot het album klaar is!

 • Cock van den Berg
  Beantwoorden

  Prachtige foto’s op een Prachtige dag met een Prachtig Bruidspaar.

  Een dag om nooit meer te vergeten!

 • Jeannell Hermsen
  Beantwoorden

  Prachtig, de sfeer is echt waanzinnig vastgelegd!

Laat een reactie achter