De bruiden van mijn second shooter

De bruiden van mijn second shooter. Er zijn een aantal bruidsreportages per jaar die mijn second shooter en ik samen fotograferen. Meestal zijn dat de bruidsreportages met meer uren of wat verder weg. Soms ook op speciaal verzoek van het bruidspaar. Supergezellig in de auto onderweg en ontzettend handig, want zo kunnen we vanuit verschillende hoeken fotograferen. Want stel je voor: een binnenkomst in een kerk. Dan kan de second shooter een mooi plekje bij het orgel bovenin opzoeken en kan hij de bruid met haar vader fotograferen als zij onder het orgel vandaan de kerk in lopen. Ik ben dan bij de bruidegom die staat te wachten bij het altaar en kan de bruid en haar vader aan zien komen lopen, de reactie op het gezicht van de  bruidegom fotograferen enz.
Of tijdens een fotoshoot op locatie, waarbij het bruidspaar op mij gefocust is. Als het bruidspaar dan denkt even een momentje voor zichzelf te hebben, legt mijn second shooter deze ontspannen momenten vast. Vaak ben ik hem dan ook kwijt en zit hij weer ergens in de bosjes om zo onopmerkelijk mogelijk zijn foto’s te kunnen maken.

Voorwaarde

Er is echter wel 1 voorwaarde die mijn second shooter stelt: tijdens de fotoshoot wil hij een foto van hem met de bruid samen.
Dit is begonnen als een grapje met een knipoog, maar inmiddels is er een behoorlijke verzameling onstaan en zijn we de 100 foto’s van second-shooter-met-bruid inmiddels gepasseerd. Geloof het of niet, maar er zijn nu bruiden die dit vooraf weten en er zelfs om vragen om dit in de fotoshoot toe te voegen. En daar zijn we stiekem wel een beetje trots op. We zijn zeker van plan om door te gaan met deze verzameling. Dus bruiden van 2017: jullie zijn gewaarschuwd!

bruidensecondshootersecondshooter

Showing 2 comments
 • Tiny Dielen-Marks
  Beantwoorden

  Is heel leuk die seconden shooter. Heb er zelf ook een.

  Tiny

 • Marlieke
  Beantwoorden

  Haha, wat leuk zeg! =D

Laat een reactie achter