Destination Wedding Shoot

Wat is een Destination Wedding Shoot?

Wat is een Destination Wedding Shoot? Dat is een fotoshoot van jullie als bruidspaar in trouwkleding op een locatie in het buitenland. Dat kan bijvoorbeeld zijn: Italië, Spanje, Griekenland, Tsjechië, Engeland of verzin het maar. Dus als jullie je zinnen hebben gezet op mooie foto’s in Venetie, Toscane, Praag of noem het maar op, maar de bruiloft liever in Nederland houden vanwege de familie en vrienden, dan is dit wellicht DE shoot voor jullie!

Hoe gaat zoiets?

Allereerst bepalen jullie waar de foto’s gemaakt moeten worden en wordt er een datum geprikt die zowel in jullie als in mijn agenda past. Jullie regelen de vliegtickets en het eventuele verblijf. En dan, als het eindelijk zover is, vliegen we naar jullie bestemming en gaan we daar een prachtige serie foto’s maken! Vaak is een kapper/visagist in het buitenland goed te regelen (leve het internet!) en mag je daar vast wel even omkleden in je trouwkleding.

Wat kost dat?

Wat de kosten voor een dergelijke Destination Wedding Shoot zijn kunnen jullie bij ons informeren. Er wordt dan 2 uur in de middag en, indien mogelijk, een half uurtje in de avond gefotografeerd met jullie. De vliegtickets en verblijfkosten zijn voor jullie rekening.

Wij willen voordat wij trouwen in Nederland zo’n shoot, kan dat?

Ja natuurlijk! Jullie bepalen zelf wanneer je een dergelijke fotoshoot wilt. En hoe leuk is het als je op de trouwdag in Nederland al supermooie foto’s kan laten zien! Verwerkt in een prachtige slideshow of als grote canvasdoeken aan de muur…Informeer naar de ideeën!
Maar ook als jullie dit liever na de bruiloft in Nederland zouden willen behoort het zeker tot de mogelijkheden. En mochten jullie ook besluiten om de reportage van de bruiloft in Nederland bij ons af te nemen, dan kan het in zijn geheel in 1 album worden verwerkt.

Onderstaande foto’s waren van een Destination Wedding Shoot in Praag die ik eind september met dit leuke stel mocht doen.

006028034040047051062068073080087099125135150156163170183192204207218230237247

Laat een reactie achter