Het beste van 2017

Het beste van 2017: dat is een compilatie van de bruidsreportages die ik dit jaar mocht maken van 14 geweldig leuke bruidsparen. Een samenvatting van wat wij de leukste, mooiste en meest bijzondere momenten vonden, samengevat in een prachtige slideshow.

Van krultang tot taartschepje

Vaak waren wij de hele dag aanwezig met de camera’s: van krultang tot taartschepje. Oftewel: vanaf de voorbereidingen tot het aansnijden van de taart. Maar steeds vaker werden wij ook gevraagd om langer te blijven, een hapje mee te eten en nog een mooie impressie van het avondfeest te maken. Dat deden we graag en leverde ook altijd bijzondere foto’s op. Een ingestudeerde openingsdans bijvoorbeeld, of de bruid die met haar vriendinnen helemaal uit haar bol gaat op de dansvloer en waren er nog tal van andere momenten. En soms, als het kon, trokken we even het bruidspaar uit het feestgedruis en namen ze mee voor een prachtige foto met een zonsondergang.

Buitenland

Dit jaar mochten we ook een bruiloft in het buitenland fotograferen. Eh, nou ja, het was in België. Uiteraard over de grens, maar wat werden wij daar warm onthaald door het bruidspaar en hun gasten. Wat een prachtige, emotionele en warme ceremonie was dat en wat hebben we genoten van het gezelschap tijdens de receptie, het diner en begin van het feest. Als kers op de taart ben ik met dit stel naar Praag geweest voor de After Wedding Fotoshoot en ook dat leverde prachtige plaatjes op! Maar van bruidsparen in Nederland genieten we net zo veel hoor!

Daarom: kijk, luister en geniet van al het moois wat 2017 ons heeft gegeven:

 

Comments
  • Petra van Neck van Steenselen
    Beantwoorden

    Hallo riks wat een superleuke blog leuk om terug te kijken en dankzij jullie was het voor ons een super mooie gezellige en liefdevolle dag.

Laat een reactie achter