Gratis Loveshoot

Ja, je leest het goed: een gratis Loveshoot.
Die geven wij weg aan ieder bruidspaar die bij ons een bruidsreportage boekt van minimaal 12 uur fotografie. Echt helemaal voor niks, noppes, nada. Klinkt goed toch?

gratisloveshootGeen addertje

Er zit hierbij geen addertje onder het gras, geen kleine lettertjes. Het is eenvoudig en duidelijk. Het enige wat je hiervoor moet doen is een afspraak maken voor een kennismaking en als jullie dan uiteindelijk JA zeggen tegen ons als jullie bruidsfotograaf EN jullie nemen daarbij 12 uur fotografie bij ons af, dan krijgen jullie de Loveshoot echt helemaal gratis!

Save The Date, uitnodigingen en gastenboek

Wat zou je met deze prachtige serie foto’s uit jullie Loveshoot kunnen doen? Nou, een leuke Save The Date kaart (laten) maken en naar jullie vrienden en familie sturen bijvoorbeeld. Of, als jullie dat station inmiddels al gepasseerd zijn, voor op de uitnodigingen als jullie daar een persoonlijke touch aan willen geven. En wat bij RiCon Fotografie ook kan, is een gastenboek laten ontwerpen waarbij je hetzelfde covermateriaal kunt kiezen als jullie eigen trouwalbum. Het gastenboek is een uniek vormgegeven boek met foto’s uit de Loveshoot erin. Er is bovendien genoeg ruimte voor jullie gasten om in te schrijven.

gratisloveshootNiet fotogeniek

“Ja maar, wij zijn helemaal niet fotogeniek!” Dit hoor ik bijna van ieder aanstaand bruidspaar. En heel eerlijk begrijp ik ook dat jullie dat vinden. Want ook ik sta niet graag VOOR de lens, maar liever ERACHTER. En toch zal ik je laten zien dat het niet waar is! Want echt iedereen die verliefd en relaxed is, is mooi en fotogeniek.

Locatie

Voor de locatie ga ik samen met jullie op zoek naar de meest geschikte. Een die bij jullie past en waar jullie je op je gemak voelen. Dat kan een park bij jullie in de buurt zijn, of juist een oude fabriek. Of juist die locatie waar jullie graag naartoe zouden willen op de trouwdag, maar die gezien de planning voor die dag niet zo handig is.

Wil je meer informatie over deze GRATIS LOVESHOOT actie, stuur mij dan gerust een bericht via het contactformulier!

gratisloveshoot

Laat een reactie achter