Huwelijksaanzoek op een trouwbeurs

Huwelijksaanzoek
Wat is er mooier dan een huwelijksaanzoek op een trouwbeurs in het bijzijn van je familie en vrienden?
“Willen jullie ons model-bruidspaar zijn op de trouwbeleving op 11 oktober?” Dit was koren op de molen van Willem. Hij wilde zijn Suzanne al zo lang ten huwelijk vragen. Maar dan niet gewoon zo tussen neus en lippen door, maar op een hele bijzondere manier. Daarvoor had hij de hulp ingeschakeld van zijn vriend Maurice, die zich met een netwerk aan leveranciers uit de trouwbranche zeker wist van succes. Al eerder is Suzanne in een trouwjurk gehesen voor een reclame fotoshoot voor het bedrijf van Ballonnenkoning Maurice. Dus toen Suzanne werd gevraagd om nog een keer in een trouwjurk gefotografeerd te worden tijdens een nagespeelde ceremonie, hoefde ze daar niet lang over na te denken.

Het huwelijksaanzoek en het ja-woord

Voordat Willem en Suzanne elkaar het ja-woord zouden geven, werd Suzanne door een visagiste en haarstyliste onder handen genomen, zodat ze er ook echt als een echte bruid uitzag.
Wat Suzanne niet wist, was dat Willem en Maurice familie en vrienden had uitgenodigd om bij de ceremonie aanwezig te zijn. Zo zouden zij getuige zijn van het ja-woord van Suzanne aan haar Willem. En dan niet het nagespeelde ja-woord van een model bruidspaar, maar een echt ja op de vraag van Willem of ze met hem wilde trouwen. Nietsvermoedend kwam Suzanne naast haar Willem de trouwzaal binnen. Wat was het toch een prachtig stel! De oh’s en ah’s waren niet van de lucht en familie en vrienden keken de ogen uit. Langzaamaan kreeg Suzanne door dat er wel veel bekende mensen in het publiek zaten. Een emotionele Suzanne pinkte een traantje weg. ” Wat leuk dat die mensen hierbij zijn om ons zogenaamd te zien trouwen” moet ze gedacht hebben. De waarheid was anders…..

De trouwambtenaar had prachtige woorden en toen het op het ja-woord aankwam, gaf ze de microfoon aan Willem. En die deed zijn aanzoek. Lief en stoer tegelijk. Op zijn knie vroeg hij of Suzanne met hem wilde trouwen en toen werd het muisstil. Iedereen hield de adem in, wachtend op het verlossende woord. En dat kwam! Volmondig zei Suzanne ja en er werd luid geapplaudisseerd! Wat een prachtig moment. Niemand in de zaal heeft het droog gehouden. Een speciaal moment was er toen het favoriete nummer van Willem en Suzanne werd gespeeld op de vleugel. Even genieten van elkaar en alles en iedereen om hen heen vergeten.
De bubbels en taart lieten zich goed smaken na deze spannende middag!

Deze leveranciers werkten aan dit aanzoek mee:

Locatie: Wereldmuseum
Jurk Suzanne: La Nova Bruidsmode
Pak Willem: Viv Suits & Shirts
Ringen: Bob Langendam Juwelier
Visagie: La Belle Faccia
Live muziek: Love Sound, Floor Hansen
Bloemen: Bloemenzo
Ballonnen: Ballonnenkoning
Fotografie: RiCon Fotografie
Beursorganisatie: Trouwbeleving
Bruidstaart: Capri Rotterdam

Trouwambtenaar: Marry van ’t Zelfde 

 

 

Showing 8 comments
 • Jacqueline van Beugen
  Beantwoorden

  Je hebt er een prachtig stuk van gemaakt Rika. En prachtige fotografie.
  het was een ontroerend moment van een prachtig en lief aanstaand bruidspaar.

 • Willem Juhrend
  Beantwoorden

  prachtige foto’s perfect gedaan

 • Ilona Andeweg
  Beantwoorden

  Gaaf!♥️

 • Laura Juhrend
  Beantwoorden

  Fantastisch wat mooi, ben blij dat ik dit mocht mee maken, dank je wel !!!

 • Mariëlla Klein
  Beantwoorden

  Helemaal fantastisch! De foto’s waarop ze helemaal in hun moment zijn, heeel leuk en mooi om te zien!

 • John F Hart
  Beantwoorden

  Dit is echt leuk, mooie foto’s en een dag om nooit meer te vergeten..

 • Marleen Wiechert
  Beantwoorden

  Trotse moeder ❤️ prachtige foto,s dank jullie wel.

pingbacks / trackbacks

Laat een reactie achter