Bruidsfotografie Rotterdam

Wat denken jullie bij bruidsfotografie Rotterdam? Rotterdam heeft zoveel mooie en leuke plekjes om te trouwen en foto’s te maken. Op de bruiloft van Willem en Suzanne laat ik je daar iets van zien.

Bruidsfotografie Rotterdam – De fotoshoot van Willem en Suzanne

De ochtend begon in de brandweerkazerne Metaalhof in Rotterdam. Willem is daar brandweerman. Bij binnenkomst zaten de mannen heerlijk aan het (stevige) ontbijt. Willem kleedde zich om op zijn kamer, samen met zijn broer, die deze dag voor alle decoratie had gezorgd (De Ballonnenkoning). Voordat wij naar zijn bruid vertrokken, werden de bloemen bezorgd en kon er nog een mooie foto bij de kazerne gemaakt worden.

Toen wij bij Suzanne aankwamen vertelde ze dat ze helemaal niet gespannen was, lekker had geslapen en er enorm veel zin in had vandaag. Door haar moeder en vriendinnen werd zij in haar prachtige jurk geholpen. Ze was nog maar net klaar met alle voorbereidingen, toen er in de verte al de sirene van de brandweer klonk.
Willem werd begeleid door zijn collega’s met maar liefst 4 brandweerauto’s. De mensen in de wijk wisten niet wat er aan de hand was en stroomden naar buiten. De “first look” tussen de bruid en de bruidegom was emotioneel en prachtig om te zien, zeker met alle dierbare mensen om hen heen.

Bruidsfotografie Rotterdam – De shoot in Nesselande

De fotoshoot deel 1 was in Nesselande, waar een collega met de spuitwagen een prachtige regenboog creëerde. Hierna begonnen de zenuwen toch wel wat op te lopen, want de ceremonie was het volgende onderdeel van de dag. Die was in Brasserie Waalhaven bij  RotterdamTheHague Airport. Bruid Suzanne is helemaal fan van vliegtuigen en wilde daar graag iets mee doen op haar bruiloft. De uitnodigingen waren dan ook tickets om in te checken voor de vliegreis. Trouwambtenaar Marry was voor het eerst in haar carriere van 17 jaar zenuwachtig, want dit was toch wel heel erg bijzonder: het jaar ervoor had zij ook het aanzoekshuwelijk voltrokken. De ceremonie was warm en emotioneel.

Fotoshoot deel 2 was in een grote loods waar wat kleine vliegtuigjes stonden, waarna we rond zijn gaan rijden voor wat buitenfoto’s. Terug bij Waalhaven was er een heerlijke BBQ geregeld en kon daarna het feest beginnen.

Bruidsfotografie Rotterdam 1Bruidsfotografie Rotterdam 2Bruidsfotografie Rotterdam 3Bruidsfotografie Rotterdam 4Bruidsfotografie Rotterdam 5Bruidsfotografie Rotterdam 6Bruidsfotografie Rotterdam 7Bruidsfotografie Rotterdam 8Bruidsfotografie Rotterdam 9Bruidsfotografie Rotterdam 10Bruidsfotografie Rotterdam 11Bruidsfotografie Rotterdam 12Bruidsfotografie Rotterdam 13Bruidsfotografie Rotterdam 14Bruidsfotografie Rotterdam 15Bruidsfotografie Rotterdam 16Bruidsfotografie Rotterdam 17Bruidsfotografie Rotterdam 18Bruidsfotografie Rotterdam 19Bruidsfotografie Rotterdam 20Bruidsfotografie Rotterdam 21Bruidsfotografie Rotterdam 22Bruidsfotografie Rotterdam 23Bruidsfotografie Rotterdam 24Bruidsfotografie Rotterdam 25Bruidsfotografie Rotterdam 26Bruidsfotografie Rotterdam 27Bruidsfotografie Rotterdam 28Bruidsfotografie Rotterdam 29Bruidsfotografie Rotterdam 30Bruidsfotografie Rotterdam 31

Bekijk hier de clip die Ton Gerritsen heeft gemaakt van deze dag:

Weddingclip Willem & Suzanne from Ton Gerritsen on Vimeo.

Showing 2 comments
 • Beantwoorden

  Wat een fantastisch resultaat, ook hebben we heerlijk samen gewerkt!

  • conradi
   Beantwoorden

   Dank je wel Ton! Wij zijn er erg blij mee: het resultaat en de samenwerking met jou. Ik heb je prachtige clip toegevoegd aan dit blog met een link naar je website. 😉

Laat een reactie achter