Loveshoot Dordrecht

Niels en Carolien ontmoette ik op een trouwbeurs in Rotterdam. We hadden toen een erg leuk gesprek, maar er was zoveel te zien, dat het maken van een afspraak er niet van is gekomen. Die kwam later. Niels en Carolien boekte de bruidsreportage bij RiCon Fotografie en maakte daarbij aanspraak op de beursactie: een gratis Loveshoot. De meest geschikte locatie was voor mij niet zo moeilijk: dit landgoed in Dordrecht is precies wat bij dit leuke stel past!

Lentezonnetje

Het was heerlijk weer die ochtend, het zonnetje kwam net door en we genoten van alles wat in bloei stond. Bij de fotoshoot waren Niels en Carolien erg op hun gemak. Het ging ze erg goed af en we hebben heel veel lol gehad samen.

Ook een Loveshoot?

Willen jullie ook zo’n leuke, ongedwongen fotoshoot van jullie samen? Klik dan HIER voor meer informatie of vul het contactformulier in. En, als ik iets mag verklappen: bij een bruidsreportage van minimaal 12 uur krijgen jullie de Loveshoot er gratis bij!

Loveshoot Dordrecht015018020023024028037053060065069074078083

 

Wat dachten jullie van een Save The Date kaart?

Met de foto’s uit de Loveshoot kunnen jullie natuurlijk ook iets doen. Behalve dan dat er een mooie serie foto’s is van jullie samen voor in fotolijstjes en je telefoon, kun je ook van je favoriete foto een Save The Date kaart laten maken voor de gasten voor jullie bruiloft.

STD

De hele Loveshoot

Zou je wel eens een complete serie foto’s willen zien uit een Loveshoot? Dat kan! Bekijk (en beluister) hieronder de hele serie en laat het ons weten als jullie ook enthousiast zijn en graag een Loveshoot zouden willen.

Laat een reactie achter