Raw Loving

Raw Loving is de naam die Nikki van de Trouwbeleving aan deze Styled Shoot heeft gegeven. Op 12 januari 2020 wordt er door haar een XL trouwbeleving georganiseerd in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Reden voor mij om bij haar aan te geven om daaraan voorafgaand een stylen shoot te organiseren met een aantal leveranciers die ook op de Trouwbeleving terug te vinden zullen zijn. En zo ontstond Raw Loving.

De Van Nelle fabriek is een begrip in Rotterdam. Waar de tijd van koffie, thee en tabak al jaren voorbij is, is dit rijksmonument in Rotterdam sinds 2014 werelderfgoed van Unesco. Tegenwoordig is het in gebruik voor evenementen en kantoorverhuur.
Als je een industriële fotolocatie zoekt in Rotterdam is het een geweldige plek. Groots opgezet en veel mogelijkheden.

Door Nikki is vooraf een moodboard gemaakt, zodat de leveranciers weten welke stijl en kleuren er gebruikt zouden gaan worden. Op die manier is alles op elkaar afgestemd.

This is the story of Raw Loving

Verliefd tot over hun oren bezegelde dit bruidspaar hun liefde met een huwelijk. De ceremonie was mooi en met veel warme woorden. Af en toe werd er een traantje weggepinkt. Glazen klonken toen er werd getoost en bij de speech van de vader van de bruid werd er luid gelachen. Een heerlijke sfeer op een bruiloft waar 2 families het prima met elkaar konden vinden.

De bruid was best zenuwachtig geweest de dagen voor de bruiloft, maar op de dag zelf viel dat helemaal van haar af. Alles was goed voorbereid en de ceremoniemeester die het bruidspaar had gekozen was een topper! Het genieten was begonnen…

Omdat er behind the scenes ook toffe foto’s zijn gemaakt, deel ik die ook graag:

 

Deze leveranciers hebben meegewerkt aan Raw Loving:

Locatie: Van Nelle fabriek
Organisatie: Trouwbeleving
Styling: Trouwchicks
Bloemen: Suus Bloem & Meer
Meubels: Happy Vintage
Visagie en haar: All you need is looks
Trouwjurk: Stephanies Bruidsboutique
Trouwpak: Michael & Giso
Trouwringen: Judigje Edelsmid
Sweets: Spoonful of Sugar
Fotografie: RiCon Fotografie
Video: By Naomi
Sationery: Cotton Bird

 

Laat een reactie achter