Trouwbeurs: behind the scenes

Trouwbeurzen. We doen er zo’n 3 a 4 per jaar en altijd in het voor- en naseizoen. Zo kun je ons vinden op de Trouwbeleving in het Wereldmuseum of bij Slot Moermond, of, zoals hier op de foto’s, op het Trouwevent in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse afgelopen februari.

En toen kwam corona

Bruiloften die in april en mei stonden gepland zijn inmiddels verzet naar later dit jaar of mei volgend jaar. Gelukkig pasten alle nieuwe datums in onze agenda en zijn wij blij dat de bruidsparen nu weer wat meer rust hebben in deze, voor hun,  stressvolle periode. Mijn hart gaat naar ze uit als ik hun bericht hierover lees op social media. We gaan er vooralsnog vanuit dat we ze toch, zij het op een andere datum, een geweldig mooie dag kunnen leveren!

Trouwbeurzen werden ook per direct stopgezet en verzet naar een datum later dit jaar. Dan hopen we al die leuke stellen weer te spreken en te voorzien van alle info voor de bruidsreportage.

Voorbereiding trouwbeurs

Waar veel bruidsparen niet bij stil staan, is dat er ook voorbereidingen worden gedaan voor aanvang van een trouwbeurs. Wij zoeken een dag van te voren alle albums, stroomkabels, flyers, banners etc bij elkaar en zetten deze alvast klaar. De volgende ochtend vroeg rijden wij dan naar ons studiopand en laden we alles in. Op de locatie wordt dan alles uitgeladen en de beschikbare tafels gevuld. Daarna is het tijd voor een bak koffie en is het bijna zover dat we de bruidsparen kunnen verwelkomen.

Team

Dik en ik zijn al jaren een team. Niet alleen als man en vrouw (augustus dit jaar zijn we 30 jaar getrouwd), maar ook op zakelijk gebied. We vullen elkaar perfect aan en hebben aan een blik al genoeg om te weten wat de ander bedoelt. Fotografe Isabelle zocht een dergelijk stel voor haar project en vroeg ons of ze dit vast mocht leggen. We zijn onwijs blij met het resultaat!

Fotocredits: Isabelle Hattink

Laat een reactie achter