Schippersbruiloft Loevestein

Waar ik me een beetje op had verkeken was de smalle loopplank naar het schip. Met knikkende knietjes liep ik daarover heen, maar in de loop van de ochtend ging dat steeds makkelijker. Bijzonder om te zien hoe het er binnen in zo’n schip uitziet: wat een luxe keuken!

Bruidegom Jasper heeft een favoriete kleur en dat is paars. Niet alleen zijn schip, maar ook zijn trouwpak was paars. Heerlijk als een bruidegom gewoon doet wij hij zelf graag wil en niet gaat voor bijvoorbeeld een blauw pak.
Bij bruid Evita trof ik een bekende: visagiste en haarstyliste Linda. Zij was al druk in de weer met kwastjes, wimpers en krultang.

De first-look werd natuurlijk ook op het schip gedaan zoals ook het eerste deel van de fotoshoot. Na een heerlijke en gezellige lunch vertrokken we naar Slot Loevestein waar we de rest van de dag door zouden brengen.
De ceremonie was heerlijk buiten en werd geleid door acteur Dirk Zeelenberg op een luchtige manier vol humor en op zijn eigen wijze. Een heerlijke dag vol met lieve mensen, top-ceremoniemeesters, heerlijke taart en een geweldig lief bruidspaar.
Enjoy the love!

 

Deze fantastische dag kwam mede tot stand door:

Locatie – Slot Loevestein
Trouwambtenaar – Dirk Zeelenberg
Bloemist – Bloemcreatief
Taart – cake creator
Trouwkaarten – ACH Belettering & Bedrukking
Trouwauto – van de buurvrouw
Trouwjurk – San Patrick Pronovias/Hip! Weddingdesign
Trouwpak – Henri ladies and gents/Scabal
Trouwringen – Broekhuis juwelier
Visagie/haarstyling – Face and Art

 

Laat een reactie achter