Trouwen in de achtertuin

Wil je, net als dit leuke bruidspaar, trouwen in de achtertuin van je opa en oma? Dan moet je zeker verder kijken en lezen!

Hoe het begon…

Desmond en Priscilla leerden we kennen op een trouwbeurs in het Wereldmuseum Rotterdam. Er was direct al een fijne klik, dus nadat zij ons in de studio hadden gesproken was de beslissing snel gemaakt. In het hele traject voor de bruiloft heb ik dit stel regelmatig kunnen voorzien van bruikbare tips & tricks.

In de ochtend

De dag begon vreemd genoeg op een bedrijventerrein. Daar, boven een timmerbedrijf, woont dit stel. Het is er klein, maar erg gezellig ingericht. De trouwauto had Desmond al opgehaald, want die stond voor de deur geparkeerd. Een stoere Mustang die echt perfect paste bij de uitstraling van deze trouwdag. Frank van het bedrijf waar Desmond zijn kleding had gekocht was prima op tijd om hem te helpen met het aankleden. Ik hou zo van dit soort bedrijven: die weten dat het een belangrijke dag is in iemands leven en die dit onderdeel van de dag tot een echte beleving maken! Traditiegetrouw werd dit beklonken met een ijskoud glaasje Limocello.

Bij Priscilla aangekomen was de visagiste/haarstyliste druk in de weer om de bruid te voorzien van een prachtige make up en kapsel. Bijzonder was dat Priscilla bloemen in haar haar droeg. Mooi detail: dezelfde bloemen zaten ook in het bruidsboeket. De jurk die de bruid had uitgekozen was een prachtige, sluikvallende japon met een geborduurde sleep. Deze paste perfect bij deze bruid. Na even een momentje met haar ouders, was het tijd voor de first look. Desmond kwam met beide vaders in de cabrio Mustang aangereden en het deed mij, in deze chique woonwijk, een beetje denken aan een scene uit de film “Flodder”. De first look was emotioneel, zeker ook voor de ouders die dit vanaf de zijkant meebeleefden.

Het eiland Tiengemeten

Met de pont vaarden we naar het eiland Tiengemeten, waar de rest van deze dag plaats zou vinden. De opa en oma van Priscilla hebben een prachtige achtertuin die met bloed, zweet en tranen door het bruidspaar, familie en vrienden was omgetoverd tot een supergave trouw/eet/feestlocatie! Maar voordat we daar naartoe gingen, hebben we eerst nog wat foto’s op het eiland gemaakt. En wat is het er mooi! Desmond en Priscilla genoten er met volle teugen van. Wie kan dat nou zeggen? Dat je bent getrouwd in de achtertuin van je opa en oma!

De ceremonie werd aan elkaar gezongen en gesproken door Saskia, die we ook van andere bruiloften kennen. Het was een prachtige, emotionele ceremonie, waarbij Saskia op zeer originele manier met jengablokjes en toepasselijke teksten erop, de liefde tussen bruid en bruidegom  symboliseerde. Het ja-woord klonk luid en menig aanwezige pinkte een traantje weg.
Na de ceremonie trok het bruidspaar zich even terug om bij te komen en kon de tafel voor de bruidstaart en glazen voor de champagne worden klaargezet. Na de toost en een heerlijk stukje bruidstaart was het heerlijk om deze tuin te vertoeven en te kletsen. Ondertussen werden de familiefoto’s gemaakt en zo kwamen we langzaamaan aan het tijdstip dat de pont de rest van de gasten bracht. Na een gezellige borrel was het tijd voor de BBQ. Er was een grote smoker geregeld die diverse soorten vlees bakten en op tafel stonden salades, smeersels en brood. Het smaakte heerlijk!

En zo ging alles vlekkeloos over in het feest, wat tot in de late uurtjes duurde…….

 

 

Deze geweldige trouwdag werd mede mogelijk gemaakt door:

123trouwauto – Ford Mustang
Lilit – visagie en haarstyling
Saskia 2Marry – trouwambtenaar
Rings of Love – trouwringen
Honeymoonshop – trouwjurk
O’maggio – trouwpak
Het Taartgeheim – de bruidstaart
Ceewood trouwvideo – film
Double U Productions Music & More – Geluid, techniek & DJ

 

Comments
  • Beantwoorden

    Wat was dit een heerlijk bruidspaar!!
    Echt genoten van hun liefde voor elkaar, de grappen en grollen van Desmond, Priscilla die altijd zo verliefd naar haar aanstaande keek. Als trouwringspecialist van Rings of Love | Trouwringen Thuis ben ik ook bij hen thuis geweest en heb ik mogen genieten van hun ontzettende gastvrijheid. Ik vind het een eer dat zij “onze” Rings of Love met liefde dragen en dat hopelijk nog heel lang mogen doen.

    Mooie blog Rika, dank je wel!

    Heel veel geluk lieve Desmond & Priscilla!❣️💍

Laat een reactie achter