sneak preview bruidsreportage

Gisteren had ik een bruidsreportage. Die heb ik wel vaker, dus op zich is dat voor mij niet zo bijzonder. Wat deze bruiloft WEL zo bijzonder maakte, is dat ‘mijn’ visagiste, Ilse Schoer, waar ik veel mee samenwerk, gisteren haar ja-woord heeft gegeven aan haar Peter! Daarom wil ik er graag een blogbericht aan wijden, want Ilse is niet alleen een bedrijf uit de trouwbranche waar ik graag mee samenwerk, maar ook zie ik haar als een leuke vriendin. Erg blij waren wij daarom ook met de uitnodiging voor het feest dat ’s avonds in strandpaviljoen Zomertijd in ’s Gravenzande werd gehouden. Niet als fotograaf, maar als gast. Peter en Ilse hadden de beste dag van de week uitgekozen om te trouwen. Wat dat betreft ging alles op rolletjes. En een boeket dat op de auto was bevestigd dat onderweg met 40km per uur los liet en de wegomleiding (tot 2 keer toe!) waardoor we ruim een kwartier te laat aankwamen op de trouwlocatie de Lickebaertshoeve in Maasland (overigens was het hele gezelschap te laat, want we hadden allemaal last van de wegomlegging) lieten dit bruidspaar niet van de kaart brengen. Ze straalden! Allebei. En hebben volop genoten van het mooie weer, het fijne gezelschap, de leuke ambtenaar, de geweldige cadeau’s, de fotolocatie en uiteraard van elkaar!

sneak preview bruidsreportage

“Zo moet je ons op de foto zetten, want zo herkennen mensen ons! Dit is hoe wij zijn.” Af en toe serieus, maar heel vaak met een knipoog: de fotoreportage van Peter en Ilse was super!

 

Laat een reactie achter