Totally in Love Shoot

Nieuw bij RiCon Fotografie is de TOTALLY IN LOVE SHOOT, een Loveshoot met een interessante aanbieding. Want wat is er mooier dan jullie liefde vast te laten leggen in een te gekke fotoshoot. Met beelden waar jullie helemaal jezelf kunnen zijn op te gekke locaties in Rotterdam of Dordrecht. Precies!

Dus hebben wij het volgende voor jullie bedacht

Jullie zijn inmiddels al een tijdje een setje en onlangs is er iets geweldigs gebeurd. Hij is voor jou op zijn knie gegaan en heeft jou die ene belangrijke vraag gesteld! En jij hebt volmondig JA gezegd, want er is geen twijfel: HIJ is het met wie je de rest van je leven mee wilt delen. Hoe mooi is dat?
En nu komt het:
Boek nu deze TOTALLY IN LOVE SHOOT voor een zeer aantrekkelijke prijs en ervaar hoe het is om door een professionele fotograaf voor de lens te staan. Je zult zien dat dit een hele toffe beleving is. Zo tof, dat je deze fotograaf wellicht ook voor je bruidsreportage zou willen boeken. Dan heb ik goed nieuws voor jullie! Want naast deze zeer aantrekkelijk geprijsde loveshoot-aktie, is er nog een reden waarom je hiervan gebruik zou moeten maken, namelijk dat je het betaalde bedrag verrekend krijgt bij de boeking van jullie bruidsreportage bij RiCon Fotografie. Dus dan is deze loveshoot helemaal gratis.

Wat houdt de Totally in Love Shoot precies in?

– 10 fotobestanden, volledig bewerkt en deze worden in highres via wetransfer naar jullie verstuurd
– 45 minuten fototijd op een locatie in Rotterdam of Dordrecht (en daar weet ik hele leuke locaties!)
– 75 euro incl. BTW, excl. parkeerkosten

De fotobestanden kunnen jullie gebruiken voor de aankondiging van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld op een leuke Save the Date kaart of op jullie persoonlijke trouwwebsite. Wat dachten jullie van een gepersonaliseerd gastenboek, voorzien van jullie foto’s uit deze loveshoot en voldoende ruimte voor jullie gasten om iets liefs in te schrijven? En dan heb ik het nog niet eens over alle mogelijkheden die er zijn om jullie foto op een bedankje te verwerken!

Voorbeelden zien? Hier komen ze:

o

 

Willen jullie ook bruidsreportages zien? Klik dan HIER.

Laat een reactie achter