Winactie Save the Date kaarten

Het einde van het jaar nadert. De tijd van gezelligheid en cadeautjes. Dit is ons cadeautje: Save the Date kaarten. Die kunnen jullie winnen bij boeking van een Loveshoot voor 15 december 2017 en die in 2018 zal plaatsvinden. Dit kan ook in de vorm van een cadeaubon.

Wat is een Save the Date kaart?

Een Save the Date kaart is een kaartje die jullie versturen naar de belangrijkste gasten die jullie er op de bruiloft graag bij willen hebben. Save the Date (bewaar de datum) is speciaal bedoeld zodat men jullie datum vrij kan houden in de agenda. Dit is dus geen officiele uitnodiging, want die volgt later (ongeveer 8 weken voor de bruiloft). Deze kaarten versturen jullie zodra er een trouwdatum bekend is, zodat jullie belangrijkste gasten die voor jullie kunnen noteren in de agenda.

Wat houdt de Winactie in?

Om voor 50 gratis Save the Date kaarten in aanmerking te komen boek je voor 15 december 2017 een Loveshoot die ergens in 2018 zal plaatsvinden. Je mag hiervoor ook een cadeaubon kopen om het aan je vriend of vriendin cadeau te geven onder de kerstboom of verzin een andere leuke reden. Onder alle stellen die voor 15 december boeken verloten wij een pakket van 50 Save the Date kaarten waarvoor foto’s uit de Loveshoot zullen worden gebruikt. Als dat geen unieke kaart oplevert, weet ik het ook niet meer…. Dus vul het contactformulier in voor deze unieke kans! Kijk HIER voor meer informatie over een Loveshoot bij RiCon Fotografie.

 

witactieMM-std5STDcard-01STDcard-02

 

Laat een reactie achter