Trouwdag: alles op dezelfde locatie

Als ik weer zou moeten trouwen, zou ik er zelf ook voor kiezen. Trouwdag: alles op dezelfde locatie. Heerlijk! Wat een rust geeft dat op zo’n dag die toch al vol emoties zit en die je optimaal wilt beleven. Niet van hot naar her met risico op files onderweg en zoeken naar een parkeerplek. Niet alleen mij doe je er een groot plezier mee, maar vooral ook de gasten van jullie trouwdag.
Dit leuke stel had hier ook voor gekozen. Een hele fijne relaxte locatie waar zowel de ceremonie, de borrel, de fotoshoot, de bbq en het feest plaatsvonden. Het was in De Lier, bij De Zwethburch.

First Look

De gasten druppelden binnen, de sfeer was heerlijk. Een beetje spanning, maar dat is zoals het hoort op zo’n dag als deze. Nadat iedereen op zijn/haar plek was geplaceerd kon de ceremonie beginnen. De bruidegom kwam aanlopen met zijn vader terwijl zijn favoriete nummer werd afgespeeld: “Hooked on a feeling” van Blue Swede. Heel bijzonden en zo stoer dat deze bruidegom voor dit nummer koos! Bruid en bruidegom hadden ervoor gekozen om elkaar voor het eerst bij de ceremonie te zien. De bruid kwam ook met haar vader aan haar arm, maar een andere muzikale omlijsting: “Love of my live” van Max Blumentrath & Ella Rohwer. Het was een prachtig moment toen ze elkaar zagen: hij met een traan in zijn ooghoek en zij voluit lachend van blijdschap.

Persoonlijke ceremonie

De ceremonie was heel persoonlijk door de mooie beloften die Koen en Lisa naar elkaar uitspraken en de moeder van Koen die de ringen bracht. De trouwambtenaar voelde zich ook helemaal op zijn plek toen hij zijn handtekening zette in de akte en het trouwboekje. (het puntje van zijn tong) De ontlading van toen het ja-woord had geklonken was groot en zo ook het applaus van de gasten.

Champagne

Champagne neemt een bijzondere plaats in bij dit stel. Zo hebben zij hun eigen champagne voor de trouwdag met zorg uitgekozen en heeft Koen de eerste fles gesabreerd. Omdat ik deze dag samen met second shooter Mirjam heb gefotografeerd, hebben we beide dit moment verschillend gefotografeerd. Zij liggend aan de voeten van het bruidspaar met de lens omhoog en ik staand voor het bruidspaar. De toost werd uitgesproken en de bubbels smaakten goed. Ook de bruidstaart, die voor de zekerheid onder een afdak was gezet, die overigens rijk versierd was met gekleurde lampionnen, viel in goede smaak.

Fotoshoot

Ook de fotoshoot is rondom deze boerderij gedaan. Een derdelijke fotoshoot duurt meestal iets van 1,5 a 2 uur, maar als een bruidspaar aangeeft dat ze een uurtje ook wel genoeg vinden, dan doen we dat gewoon. En zeker met een second shooter is dat helemaal prima. Er waren ruim voldoende mooie plekjes te vinden om een mooie serie te maken. Dus iedereen blij.

BBQ

Voor de BBQ was een bedrijf ingehuurd waar ook Sander Janson stond te grillen. Het smaakte heerlijk en tussendoor waren er mooie speeches en leuke liedjes van deze creatieve families. In een grote kruiwagen werden diverse flessen wijn als cadeau aan dit stel gegeven en daar waren ze toch wel ondersteboven van.

Feest

Het feest begon met een ontvangst van de gasten en de DJ bouwde de sfeer langzaam op. Er was nog een prachtig lied op de melodie van ABBA’s dancing queen en daarna barste  het feest in alle hevigheid los. Het is vast heel laat geworden….

 

 

Heb je dit blog met veel plezier gelezen en gezien en wil je meer info voor jullie bruiloft? Stuur mij dan een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op: CONTACTFORMULIER

Laat een reactie achter