Trouwen in BelleVue Dordrecht: Jeroen en Melissa

 

Op de meest populaire datum in 2015 (15-05-2015) trouwden Jeroen en Melissa. Het was een heerlijke dag die begon in het huis van de ouders van Jeroen. Al helemaal in de startblokken, fris gedoucht en haren netjes gekamd kwam hij ons tegemoet. We werden er met open armen ontvangen door de moeder van Jeroen en binnen no-time stond er een heerlijke kop koffie voor onze neus.
Nadat wij hier de foto’s hadden gemaakt, vertrokken we naar de locatie waar Melissa gereed werd gemaakt voor de trouwdag. De visagiste en haarstyliste Ilse zorgde ervoor dat niet alleen Melissa, maar ook haar moeder en dochtertje er mooi uitzagen. Eenmaal in de jurk begon de spanning toch wel te komen. De ontmoeting van bruid en bruidegom was prachtig en warm. (letterlijk!) Na een heerlijke lunch vertrokken we naar de Dordrecht, waar we de foto’s zijn gaan maken in het Wantijpark en het historische centrum.
Het huwelijk werd voltrokken in de BelleVue Dordrecht. In een zaal stonden de stoelen al netjes op een rij en de ambtenaar kwam mij al lachend tegemoet. De kinderen van Jeroen en Melissa werden in de plechtigheid betrokken. Zo gaven zij de ringen en mochten zij ook een trouwakte tekenen. Na deze mooie ceremonie was het tijd voor de bubbels en de taart. De taart was versierd met dezelfde bloemen als die in het bruidsboeket van Melissa zaten en smaakte heerlijk. Ook het diner werd in de BelleVue genuttigd om daarna met het hele gezelschap te vertrekken naar Art&Dining, op loopafstand van de BelleVue. En wat een prachtige feestlocatie is dit zeg! Een feestzaal, gecombineerd met kunst. Geweldig!
Na alle felicitaties werd het feest geopend door het bruidspaar en volgens zeggen duurde dat tot in de late uurtjes….

Laat een reactie achter