Bruidsreportage De Schaffelaar Barneveld: Hein & Emke

 

De dag begon zo druilerig. Regen, regen en nog eens regen. De auto die bedacht was als trouwauto, de prachtige klassieke Rover van de vader van Emke, begaf het die dag. Daarbovenop voelde de bruidegom zich al een paar dagen niet erg lekker. Kortom: niet zo’n best begin van een trouwdag.

Gelukkig kwam daar verandering in! Er was een warm welkom bij de ouders van Hein. Een huis vol bezige mensen, loge’s, een gedekte ontbijttafel en de laatste dingen die nog gedaan moesten worden. Daarintegen was het bij Emke wat rustiger, maar niet minder welkom. Emke voelde zich heerlijk en genoot van alles. Toen het tijd was om de jurk aan te trekken, vertrok Emke naar de slaapkamer met haar damesgevolg en ondertussen kwamen de gaste aan die beneden in de woonkamer werden opgevangen. De first-look was mooi en emotioneel.

Bij aankomst bij De Schaffelaar in Barneveld regende het nog. Maar niet voor lang, want gaande de fotoshoot klaarde het op en hebben we een groot deel buiten kunnen doen. Het landgoed is daar prachtig! Na de fotoshoot was het tijd voor een broodje en even opfrissen voor de plechtigheid.
In de prachtige trouwzaal waren de stoelen snel bezet. Het was een groot gezelschap van vrienden, familie en al wat meer. De binnenkomst van zowel Hein als Emke zag er erg spectaculair uit. De ceremonie stond bol van de persoonlijke verhalen waar vaak smakelijk om werd gelachen of een traantje werd weggepinkt.
Nadat Hein en Emke elkaar het ja-woord hadden gegeven en de felicitaties waren uitgewisseld, was het tijd voor de receptie. En die kon heerlijk buiten in het zonnetje worden gehouden. Dat was echt genieten!

Met een diner voor ca. 100 gasten werd het overdag-deel afgesloten. Tijd voor het avondgedeelte: het feest! Dat feest begon met een toost en het aansnijden van de gigantische bruidstaart met als taarttoppers de uiltjes die ook op de trouwkaart van Hein en Emke te vinden waren. De speeches waren gemeend, de muziek geweldig en het gezelschap ging uit hun dak.

Bruidstaart: Joey Mercuur – www.joeymercuur.nl
Locatie: Kasteel de Schaffelaar – www.kasteeldeschaffelaar.nl
Trouwjapon: Valkengoed – www.valkengoed.nl
Huwelijksdrukwerk: kaartje2go – www.kaartje2go.nl

 

Laat een reactie achter