Trouwen in de Limonaia Villa Augustus Dordrecht

Op 1 mei 2015, een ontzettend populaire trouwdatum (1-5-2015), trouwden Bart met zijn Lonneke. Beide houden erg van vintage en styling en dus was de keuze voor de trouwlocatie snel gemaakt: dat moest de Limonaia worden in de tuin van Villa Augustus in Dordrecht. En wat een goede keuze was dat!

In de week voor de bruiloft ben ik met Bart en zijn vader naar de Barbershop Hotel New York geweest voor een supermannelijke ervaring: geknipt en geschoren worden door echte barbers!

De trouwdag begon bij Lonneke thuis. Daar was ook de weddingplanner al aanwezig om alles tot in de puntjes te regelen. De ontvangst was warm en de koffie heerlijk! Na het emotionele moment van de ontmoeting, vertrokken we naar het Energiehuis, om daar de fotoshoot te beginnen. Met het prachtige licht was het zeker geen straf om daar te mogen fotograferen! Het 2e deel van de fotoshoot was in de tuinen van Villa Augustus. Met dit mooie weer helemaal in zomerse sferen. We hebben genoten! Na dit deel vertrokken Bart en Lonneke richting de steiger voor een kort boottochtje. Zij wilden graag aan komen varen als hun gasten op de kade stonden te wachten. Wat zag dat er fantastisch mooi uit!
De plechtigheid was mooi en warm (ook letterlijk: de zon brandde op het glazen dak). De emoties ontbraken zeker niet en er werd menig traantje weggepinkt. Na de mooie woorden van de trouwambtenaar en het ja-woord, werd het tijd voor een verkoelend drankje en een toost op dit prille geluk.
Als afsluiting van het middaggedeelte was er voor alle daggasten een hightea geregeld, waarbij de tafels volop waren gedekt!

De same-day-edit van videograaf Jurgen Lodder wil ik jullie natuurlijk ook niet onthouden. Klik op onderstaande foto en je ziet de videoclip!

Dit waren de leveranciers die aan deze prachtige bruiloft hebben meegewerkt:
Trouwambtenaar Karin van de Ven – www.trouwambtenaar.net
Bruidstaart en pops: Sugarlips – www.sugarlipscakes.com
Locatie: Villa Augustus – www.villa-augustus.nl
Trouwjurk: Sincerity – www.sinceritybridal.com
Trouwpak: Zano – www.zano.nl
Trouwvervoer: Mustang van ECP – www.ecp-events.nl
Huwelijksdrukwerk: Weddingdesign – www.weddingdesing.nl
Weddingplanner: Eveline Brand – www.weddingeve.nl
Ringen: Goldline – www.gold-line.nl
Videografie: Jurgen Lodder –www.jurgenlodderfotografie.nl
F
otografie: RiCon Fotografie – www.huwelijksfotografe.nl

Laat een reactie achter