Bruidsreportage Landgoed Waterland

Vorig jaar bestond RiCon Fotografie 10 jaar. Ter gelegenheid daarvan was er een wedstrijd uitgeschreven waarbij er een complete bruidsreportage inclusief trouwalbum te winnen was. Daar zijn heel veel aanmeldingen voor gekomen en het was erg moeilijk om er een winnaar uit te kiezen. Die winnaars zijn Jorick en Natalie geworden, die volledig uit hun dak gingen toen zij dit mooie nieuws hoorden.

 

 

Jorick en Natalie trouwden op 7 maart 2015 in het prachtige monumentale pand op Landgoed Waterland. Op een frisse, maar zonovergoten dag vertrokken wij richting Alkmaar om de voorbereidingsfoto’s bij Natalie thuis te maken. Daar aangekomen werden wij met open armen ontvangen door haar moeder. De “first-look” tussen Jorick en Natalie was in de tuin bij het prieel. Wat een mooi moment was dat! Daarna werd er een lunch geserveerd en vertrokken we richting Landgoed Waterland voor de fotoshoot. Zowel binnen als buiten is het daar prachtig en zijn er veel mooie plekjes om te fotograferen.

En toen was het tijd voor de ceremonie. Natalie is heel creatief en zij had zelf de aankleding van de trouwzaal geregeld. Dat zag er supermooi uit! De ceremonie was ontroerend en warm. Het geluk straalde van de gezichten van Jorick en Natalie toen zij na de ceremonie de zaal verlieten om daarna met het gezelschap te toosten op een goed huwelijk. Een gezellige borrel volgde en natuurlijk werden er ook familiefoto’s gemaakt. Het diner wat daarna volgde was heerlijk en de bruidstaart werd bij het dessert aangesneden. Het feest duurde tot in de late uurtjes….

Wil je meer lezen en zien over deze bruiloft? Zie dan de publicatie op The Perfect Wedding 

Laat een reactie achter