Trouwen in een hotel

Gaan jullie trouwen in een hotel? En zou je wel eens willen zien hoe dat eruit zou kunnen zien? Bekijk dan deze foto’s die ik onlangs mocht maken in een Fletcher hotel in Heiloo (NH) op een warme winterse dag. Ja, inderdaad: een warme winterse dag. Het was die dag 13 graden en het dreigde te gaan regenen. Binnen was het gezellig en met een fijne sfeer.

Voorbereiden

Terwijl de bruid en bruidegom zich klaar maakten voor de grote dag, waren de bloemist en stylist al druk in de weer om de zaal waar de ceremonie werd gehouden te voorzien van een prachtige styling. Ook de ringen lagen al klaar en er waren volop bloemen. De bruidegom kleedde zich om in een hotelkamer waar veel licht was. Het pak paste hem perfect. De bruid heeft zich bij de gezellige open haard omgekleed en die leende zich ook uitstekend voor een paar mooie foto’s van de bruid.

Eerst nog even lunchen

Voordat de ceremonie zou plaatsvinden was er een uitgebreide lunch, waarbij de tafels prachtig waren aangekleed en voorzien van bloemen, kaarsen en menu- en naamkaartjes. Zo kon iedereen makkelijk zijn/haar plekje vinden. De lunch was heerlijk bij dit hotel. Na de lunch was het even opfrissen, lippestiftje bijwerken voor de bruid en toen was het tijd voor de ceremonie.

De ceremonie was emotioneel en vol met humor en het jawoord klonk luid en duidelijk. Nadat de ringen waren omgeschoven en de akte was getekend, werden de felicitaties in ontvangst genomen en kon de prachtige bruidstaart worden aangesneden. Die smaakte overigens heerlijk!

 

trouwen in een hotel0250280350870880890910951011111121131141151161221231241251341401412266

 

Organisatie: Fletcher Trouwen
Locatie: Fletcher Hotel Heiloo
Styling: Met liefde geregeld + Acanthus
Bloemen: Acanthus
Taart: Bird on your cake
Haarstyling & make up: BJTY by Zohara
Pak bruidegom: Hoes Tailors
Jurk bruid & sieraden: Van Os Bruidsmode
Drukwerk: Stuba Grafische Producties
Fotografie: RiCon Fotografie
Bruid: Jennifer
Bruidegom: Marcel

Laat een reactie achter