Op dinsdag 21 november 2013 liep ik de hele dag met mijn hoofd in de wolken. Die ochtend werd ik gebeld door de Bruidmedia dat maar liefst 2 van mijn ingezonden bruidsfoto’s waren genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014! Ik ben trots als een pauw, dat spreekt voor zich. En o, wat moeilijk om dan je mond te houden tot 15 januari 2014: de dag dat het officieel bekend wordt gemaakt in de pers. Want ik zat er zo vol van en wilde het zo graag vertellen aan de bruidsparen van wie ik die foto’s had gemaakt. Dus heb ik mijn energie gestopt in het bedenken van: “hoe vertel ik het mijn bruidspaar”. En dat ging als volgt:

Maandagavond om 19.30 uur stonden wij op de stoep bij Raymond en Linda van Dijk. Gewapend met een cadeautje en de vergroting van de genomineerde foto, werden wij hartelijk ontvangen. Nu moet je weten dat Raymond dol is op pindakaas. Hij droomt er zelfs van en zou ook heel erg graag een rondleiding willen in de pindakaasfabriek van ’s Neerlands grootste pindakaasleverancier. Op hun bruiloft hadden ook alle gasten potten pindakaas meegenomen. De helft is al op zag ik toen in per ongeluk de voorraadkast inliep omdat ik dacht dat dat de deur naar de woonkamer was. Het cadeautje was dus ook een pot pindakaas. Maar niet zomaar een pot pindakaas! Het wikkel was heel bijzonder, want daar stond op dat hun foto genomineerd is.

nominatie bruidsfoto awardbruidsfoto award

De reactie was hartverwarmend. Ze konden er maar niet over uit.

De vergroting zal een mooi plekje krijgen aan de (nu nog) kale muur. En iedereen zal worden opgetrommeld om te gaan stemmen op deze foto, die ik in het ochtendlicht op Texel mocht maken:

Bruidsfoto Award 2014

Dinsdagavond om 19.00 uur waren Vincent en Elina van Dijk (heel toevallig, dezelfde achternaam) aan de beurt om verrast te worden. Aan de keukentafel werd de vergroting onthuld en vooral Vincent moest even wennen aan zijn foto op ware grootte en dan ook nog vol emotie!

Vincent en Elina zijn nog maar net verhuisd en moeten nog heel veel dingen doen in hun nieuwe huis. Over wat ze op de muur kunnen hangen, waren ze het al snel eens: een vergroting op RVS. Ik ben heel benieuwd welke foto dat gaat worden. In ieder geval krijgt deze ook een mooi plekje.

De foto is gemaakt tijdens de plechtigheid op 31 augustus 2013 (ook onze trouwdag). Ik had totaal niet verwacht dat Vincent zo geëmotioneerd zou worden. Maar tijdens de mooie woorden van de trouwambtenaar (waarvoor dank, Marry van ’t Zelfde) hield hij het niet meer droog. En wat een plaatje leverde dit op! Vincent: je mag trots zijn op deze foto.

Bruidsfoto Award 2014

Graag zou ik iedereen willen vragen om te stemmen op deze 2 genomineerde foto’s.

Dat kan op deze site: www.bruidsfotoaward.nl. Omdat dit event voor het 10e jaar wordt georganiseerd, zijn er dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, 10 categorieën:
@ Klaar voor de trouwdag
@ Bruid
@ Bruid en Bruidegom: hierin is de foto van Raymond en Linda genomineerd!
@ Bruidskinderen
@ De Ceremonie
@ Groepsportret
@ De vier Seizoenen
@ Sfeer & Emotie: hierin is de foto van Vincent en Elina genomineerd!
@ Bruidstaart en Feest
@Bruiloft in beeld
Extra categorie is dit jaar: Loveshoot

Stemmen is eenvoudig; op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je dat kunt doen. Je dient per categorie 2 foto’s te kiezen en je kunt er ook nog een fantastische prijs mee winnen!

En als je onderaan dit blog meldt dat je gestemd hebt (en wat je van mijn foto’s vindt), maak je ook nog eens kans op een gratis Fotoshoot t.v.w.v. € 150,00!
Doen hoor!

 

Showing 21 comments
 • FLoor Kik-Heereboutr
  Beantwoorden

  Wow! Wat een TOP-foto’s Rika en wat leuk dat je hen ook hebt gefotografeerd tijdens de ‘onthulling’. Superleuk om te lezen!

 • imen
  Beantwoorden

  Mooi

 • Andrea - Hip! Weddingdesign
  Beantwoorden

  Wauw Rika!! Wat geweldig!! Gefeliciteerd!! Wat een geweldige foto’s. Wij gaan stemmen hoor!

 • Marijke
  Beantwoorden

  Super mooie foto’s!
  Ik heb zeker gestemd ben erg benieuwd wat de uitslag is!!
  Hopen op het beste!

 • saskia groen
  Beantwoorden

  Gisteren op je gestemd. Gefeliciteerd met de nominatie!

 • Marloes
  Beantwoorden

  Natuurlijk gestemd! En net als de OTF Trouwfoto award.. binnenslepen die prijs!

 • Wendy
  Beantwoorden

  Prachtige foto’s!
  Ik heb gestemd hoor!
  Nu maar hopen..

 • Fiona Nelemans
  Beantwoorden

  Hey Rika! Gefeliciteerd met de nominatie! Mike en ik vinden het super mooie foto’s! Het laat goed de emotie op dat moment zien! Onze stem heb je!

 • Betty Groen
  Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s.
  Wellicht worden de foto’s van mijn dochters bruiloft ook zo mooi.
  Ik kijk er nu al naar uit

 • Priscilla en Vincent
  Beantwoorden

  Wij hebben gestemd op jouw prachtige foto’s! Emotie vastleggen op het juiste moment spreekt ons erg aan in jouw foto’s, zowel in kleur als zwart-wit, het maakt allemaal niet uit! Wij zijn erg blij dat jij onze trouwdag vast gaat leggen!

 • Peter
  Beantwoorden

  Schitterende foto’s. Uiteraard hebben wij ook gestemd.

 • Tom & Jolanda
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd! En nu aftellen tot 26 mei, SUCCES!!!

 • Rika Conradi
  Beantwoorden

  Lees het verhaal hoe ik beide bruidsparen verteld heb dat hun foto genomineerd is voor de Bruidsfoto Award 2014 op http://www.riconfotografie.nl.

 • Ilona Hartman
  Beantwoorden

  wat een prachtige foto’s!! heb gestemd hoor!

 • Tamara Voskuil
  Beantwoorden

  Echt gave foto’s! Ik heb gestemd!

 • Fie Lekx
  Beantwoorden

  hele mooie foto’s ik heb gestemd

 • Amber Jobse
  Beantwoorden

  Echt prachtige foto’s, heb gestemd hoor!

 • Christine Hendriksen
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd & natuurlijk heb ik gestemd! Toi toi toi!

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Sfeervol en erg mooi! De foto’s van hierboven vind ik ook mooi in de categorie ‘Bruiloft in beeld’.
  Ik heb gestemd.

 • Rika Conradi
  Beantwoorden

  Er kan nog gestemd worden en als je dat nog niet gedaan hebt: DOEN!

  Dit jaar is het niveau van de bruidsfotografie in deze fotowedstrijd weer zo hoog; er zitten zulke prachtige foto’s tussen. Dus lees dit blog van RiCon Fotografie en klik op de link waar je kunt stemmen en STEM!

  Je kunt er ook nog een leuke camera mee winnen (en dat is dan toch mooi meegenomen).

 • RiCon Fotografie
  Beantwoorden

  Er kan nog gestemd worden en als je dat nog niet gedaan hebt: DOEN!

  Dit jaar is het niveau van de bruidsfotografie in deze fotowedstrijd weer zo hoog; er zitten zulke prachtige foto’s tussen. Dus lees dit blog van RiCon Fotografie en klik op de link waar je kunt stemmen en STEM!

  Je kunt er ook nog een leuke camera mee winnen (en dat is dan toch mooi meegenomen).

Laat een reactie achter