Bruidsfotografie Amsterdam

Op 17 juni 2016 gaven Dave & Irene elkaar het jawoord in Paviljoen Westeinder in Aalsmeer. Maar niet voordat we een te gekke fotoserie hadden gemaakt bij de Amstel in hartje Amsterdam en bij de jachthaven in Aalsmeer. Met heel veel plezier denken we terug aan deze geweldige dag.

Awards winnende Bruidsfotografie Amsterdam

Allereerst wil ik jullie persoonlijk feliciteren met het aanstaande huwelijk. Er is vrijwel niets mooiers dan twee mensen die elkaar de eeuwige liefde verklaren. Ik heb als bruidsfotograaf al veel stellen voor mijn lens gehad en vervelen doet het nooit. Het is dan ook de reden waarom ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. De liefde, de emoties en de mooie mensen die ik vastleg als bruidsfotografe geven me energie. Vreugde. Plezier. Een gevoel van tevredenheid. Omdat ik met mijn bruidsfotografie Amsterdam een klein beetje mee deel in die dag die voor velen toch wel de mooiste in hun leven is.

Bruidsfotografie Amsterdam

Als fotografe maak ik natuurlijk niet alleen maar bruidsreportages. Veel koppels die mij in willen schakelen als bruidsfotograaf kiezen er bijvoorbeeld voor om eerst een Loveshoot te doen. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en krijgen jullie een goede indruk van mijn werkwijze en de foto’s die ik maak. De Loveshoot kan op locatie of in mijn studio in Ridderkerk plaatsvinden.

Ook razendpopulair: de Boudoir fotoshoot. Verras je partner (of jezelf) met een spannende en intieme fotoshoot in mijn studio in Ridderkerk. Er staat een professionele visagiste voor je klaar om je make-up en haar tip-top in orde te maken en als vrouwelijke bruidsfotograaf begrijp ik natuurlijk dat dit best wel eens spannend voor je kan zijn. Samen bespreken we wat je wél en niet wilt en ik zet natuurlijk mijn beste beentje voor om je helemaal op je gemak te laten voelen tijdens de Boudoir fotoshoot.

Bruidsfotografie Amsterdam

Wil je meer weten over de bruidsfotografie of de andere shoots die ik verzorg? Of direct een afspraak met mij inplannen? Neem dan via hier direct contact met mij op. Ik reageer altijd z.s.m. op je (aan)vraag.

 

Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] Met dit leuke en spontane bruidspaar mochten wij in Amsterdam fotograferen. De bruidegom had een mooie parkeerplek voor hen en ons geregeld en ook dat er een fiets klaar stond. Die hebben we gebruikt in de fotoshoot. Amsterdam en fietsen horen eigenlijk wel heel erg bij elkaar vonden wij. Ze hadden enorm plezier om zich door het lopende en fietsende verkeer bij de Magere Brug te begeven. Soms met een bibberend stuur, maar stevig doortrappend. Het was een erg leuke serie foto’s geworden, waarvan deze er 1 is die dan ook nog een Wedisson Award heeft gewonnen. Wil je meer zien van dit leuke stel, die de fotoshoot in Amsterdam hebben gedaan, klik dan HIER […]

Laat een reactie achter