Zijn jullie op zoek naar een professionele bruidsfotograaf Rotterdam om de mooiste dag van jullie leven op de gevoelige plaat vast te laten leggen? Lees dan snel verder, want Rika Conradi van RiCon fotografie verzorgt award-winnende bruidsfotografie. Met een Weddison- én de bruidsfoto 2012 award op zak weet zij als geen ander hoe ze die memorabele dag tot in perfectie vast kan leggen, zodat jullie een prachtig aandenken hebben aan jullie bruiloft.

Awards winnende Bruidsfotograaf Rotterdam

Allereerst wil ik jullie persoonlijk feliciteren met het aanstaande huwelijk. Er is vrijwel niets mooiers dan twee mensen die elkaar de eeuwige liefde verklaren. Ik heb als bruidsfotograaf al veel stellen voor mijn lens gehad en vervelen doet het nooit. Het is dan ook de reden waarom ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. De liefde, de emoties en de mooie mensen die ik vastleg als bruidsfotografe geven me energie. Vreugde. Plezier. Een gevoel van tevredenheid. Omdat ik met mijn bruidsfotografie een klein beetje mee deel in die dag die voor velen toch wel de mooiste in hun leven is.

Trouwfotograaf Rotterdam - Bruidsfotograaf Rotterdam en omstrekenDoor mijn manier van fotograferen tijdens bruiloften krijgen mensen die er niet bij zijn geweest toch een goed beeld van de dag. Wat ik zie registreer ik. Ik ben niet het type bruidsfotograaf die de volledige regie in handen wilt hebben. Juist de spontaniteit van het moment is hetgeen wat voor een mooie foto zorgt.

Die aanpak heeft geresulteerd in nominaties voor de Bruidsfoto Award 2014 en 2015, de vakprijs voor de Bruidsfoto Award 2012 én een onderscheiding met de Wedisson Award. Je kunt vast wel raden dat ik hier als bruidsfotografe uitermate trots op ben.

Bruidsfotograaf Rotterdam

Mijn studio is gevestigd in Ridderkerk, maar als bruidsfotograaf werk ik natuurlijk veelal op locatie. Dit kan in Nederland zijn, maar ik heb ook prachtige bruidsreportages geschoten in landen als Spanje en Italië. Bekijk hier diverse bruidsreportages om een indruk te krijgen van mijn reportages en van de locaties waar de shoots gehouden zijn.

Hoe ik te werk ga als Bruidsfotograaf Rotterdam

Wanneer je door de ervaringen van bruidsparen bladert op mijn website valt 1 ding al gauw op: ik ben aanwezig, maar vrijwel niemand ziet me. Gelukkig zie ik alles en staat mijn geheugenkaart aan het einde van de dag vol met treffende beelden die de sfeer rondom de bruiloft goed weergeven.

Soms weten bruidsparen precies wat ze wel willen en wat ze niet willen, maar soms heeft men zelf nog geen goed beeld bij de bruidsreportage. Als bruidsfotografe denk ik met jullie mee. Over de aankleding. Over de locatie. En over vak-gerelateerde zaken zoals lichtinval en de beeldhoek. Vaak komen daar tijdens het fotograferen nog tal van spontane ideeën bij, zodat we een reportage maken die altijd verrassend uit de bus komt. In de positieve zin van het woord natuurlijk!

Meer over mijn manier van werken lees je in de meest gestelde vragen over bruidsfotografie.

Bruidsfotografie Rotterdam, maar ook…

Als fotografe maak ik natuurlijk niet alleen maar bruidsreportages. Veel koppels die mij in willen schakelen als bruidsfotograaf kiezen er bijvoorbeeld voor om eerst een Loveshoot te doen. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en krijgen jullie een goede indruk van mijn werkwijze en de foto’s die ik maak. De Loveshoot kan op locatie of in mijn studio in Ridderkerk plaatsvinden.

Ook razendpopulair: de Boudoir fotoshoot. Verras je partner (of jezelf) met een spannende en intieme fotoshoot in mijn studio in Ridderkerk. Er staat een professionele visagiste voor je klaar om je make-up en haar tip-top in orde te maken en als vrouwelijke bruidsfotograaf begrijp ik natuurlijk dat dit best wel eens spannend voor je kan zijn. Samen bespreken we wat je wél en niet wilt en ik zet natuurlijk mijn beste beentje voor om je helemaal op je gemak te laten voelen tijdens de Boudoir fotoshoot. Ook kun je een Hair & Make-up Artist inzetten hiervoor.

Wil je meer weten over de bruidsfotografie of de andere shoots die ik verzorg? Of direct een afspraak met mij inplannen? Neem dan via hier direct contact met mij op. Ik reageer altijd z.s.m. op je (aan)vraag.

 

 

Laat een reactie achter