Bruidsreportage met Thaise ceremonie: Peter & Kimhui

 

De bruidsreportage van Peter en Kimhui was er 1 met een Thaise ceremonie. Allereerst ontmoeten we elkaar bij het stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam. Daar hadden ook alle gasten zich verzameld voor het burgerlijk huwelijk. Peter en Kimhui zagen er prachtig uit. En het bruidsboeket van Kimhui maakte het geheel nog mooier.
In het stadhuis werd het bruidspaar ontvangen door een ambtenaar en werd het hele gezelschap naar de wachtruimte gebracht. Daar werden natuurlijk al de eerste foto’s door familie en vrienden geschoten.
Het burgerlijk huwelijk werd volledig in het Engels gevoerd, een knappe prestatie van de Rotterdamse trouwambtenaar. Een beetje gespannen hoorden Peter (met zijn coole “happysoks” ) en Kimhui het verhaal van de ambtenaar aan. Nadat het ja-woord had geklonken, werden de felicitaties in de patio-tuin van het stadhuis gewisseld. Op die plek werden ook de familiefoto’s gemaakt.
Na vertrek vanaf het stadhuis, reden we naar Hotel New York voor het vervolg van het programma. Die ging verder met een lunch voor alle gasten. Hierna arriveerden de monniken voor de Thaise ceremonie. Vooral hadden Peter en Kimhui mij uitgebreid ingelicht van wat ik kon verwachten, dus dat kwam nu mooi van pas. De ceremonie duurde iets langer dan gedacht, maar was o zo mooi. Aan het eind van de ceremonie mochten de gasten vanuit een schelp water over de handen van het bruidspaar laten vloeien. Terwijl men dan ondertussen mooie woorden tegen het bruidspaar uitsprak.
Na een kleine opfrissing hebben we een fotosessie buiten in en om Hotel New York gedaan en gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het leverde prachtige plaatjes op.
Bij terugkomst was het tijd voor de speeches en de bruidstaart, waar alle gasten van hebben genoten. Kimhui wilde dolgraag haar boeket gooien en dat hebben we op de houten vlonder gedaan, tegenover Hotel New York.
Het was een zeer geslaagde dag.

Bloemen: MK Floral Design
Bruidstaart: Hotel New York
Locatie: Hotel New York
Trouwjapon: Weddings Rotterdam
Trouwpak: Narin Couture Bangkok
Trouwvervoer: auto fotograaf
Huwelijksdrukwerk ontworpen door: Kimhui

 

Laat een reactie achter