Ja! in kasteel Maurick

In april ’19 (de tijd gaat echt te snel!) klonk het Ja! in kasteel Maurik. Een prachtige bruiloft van 2 mensen die elkaar al heel lang kenden, maar waarbij de vonk pas later oversprong… Beide kennen elkaar al jaren van de scouting en waren daar onderdeel van de leiding. Dat was een hele leuke tijd, waar pas later de vonk oversprong.

In de ochtend

Bij de bruidegom was het lekker rustig: alleen het konijn en de jongere broer van Wouter waren hier aanwezig. Zo werden daar de foto’s in alle rust gemaakt en vertrokken we richting het Theehuys Polderzicht in Barendrecht, waar de bruid zich gereed maakte voor de grote dag. Daar was het een gezellige drukte. Visagiste en haarstyliste Linda van Face and Art was druk bezig om de bruid, haar moeder en haar zus er stralend uit te laten zien. Het kleurthema was koninklijk blauw en als blauwe touch had de bruid een blauwe veter om de trouwjurk achter dicht te maken, blauwe schoenen en (wat ze toen nog niet wist) een boeket met blauwe bloemen.
De first look was binnen in het Theehuys, waarna het stel door familie en vrienden buiten werd bewonderd en we daar nog wat familiefoto’s konden maken. De 3 vintage volkswagenbusjes stonden netjes opgesteld voor het Theehuys en daar hebben we ook nog wat foto’s met het bruidspaar gemaakt.

Fotoshoot & Ceremonie

Het was een stukje rijden naar Kasteel Maurick in Vught, maar dan heb je ook echt wel wat! Wat een prachtige en fijne locatie om je trouwdag te vieren! Het is er voorzien van alle gemakken: eten, trouwen, feesten, het maken van mooie foto’s op het landgoed en je kunt er zelfs slapen in het leuke trouwhuisje!
Bij aankomst zijn er eerst nog wat foto’s met de busjes en de familie gemaakt en daarna met het bruidspaar alleen. We hebben tussen de fotoshoot en de ceremonie wat extra tijd ingelast, zodat het bruidspaar zich nog even kon voorbereiden op de ceremonie. Deze was mooi en de toespraak van de trouwambtenaar vol humor. Na het ja-woord volgde de kus en nadat de ceremonie klaar was, liepen bruid en bruidegom opgelucht en gelukkig de trouwzaal uit.

Kerkelijke inzegening

De kerkelijke inzegening was in de kerk in Vugt centrum, een klein stukje rijden vanaf het kasteel. Daar werd het bruidspaar opgewacht door de collega’s van de bruid in militair gala uniform. Deze collega’s begeleiden het bruidspaar ook weer bij het naar buiten gaan met een sabelwacht. Tijdens de ceremonie was er muzikale begeleiding van een gitarist/pianist en zangeres wat erg sfeervol was.

Tot in de late uurtjes…

Na het diner, vol met leuke toespraken en presentaties, was het tijd voor het feest in de serre. De sfeer zat er al snel in en het knalfeest duurde tot in de late uurtjes…

 

 

Laat een reactie achter